قیمت تماس بگیرید

نمایشگر تمام صفحه محتوا
اشتراک :
0دیدگاه 32 بازدید
دسته بندی دوره های سازمانی
بدون امتیاز 0 رای
تاریخ انتشار : 24 آذر 1403

دوره ی جامع آشپز حرفه ای

در عصر حاضر که شرکت ها و سازمان ها تمرکز بسیار بالایی بر نگهداشت پرسنل خود دارند، وعده های غذایی که در رستوران های این شرکت ها به پرسنل داده میشود از اهمیت بالایی برخوردار است . زیرا رضایت مندی پرسنل از توجه مدیریت کارآمد و لایق که نشان میدهد برای سلامتی و آرامش پرسنل خود ارزش قائل است در یک سو و جلوگیری از حدر رفت مواد غذایی ومنابع مالی از سوی دیگر دارای اولویت است. دوره ی حاضر با توجه به مشکلات عدیده در بخش رستوران های صنعتی از نظر کاهش و کنترل هزینه های جاری و ارتقاء کیفیت طبخ غذا، مزه، نحوه ی سرو و رضایت مندی مدیران و پرسنل تهیه و تنظیم گردیده است. برخی از سر فصل های مهم که در این دوره آموزش داده میشود به شرح زیر است.
لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید

دور ه ی جامع آشپز حرفه ای

 

سرفصل های دوره:

1) کنترل هزینه ها (cost control)
2) کنترل کیفیت مواد غذایی
3) اصول و الزامات تهیه و نگهداری مواد غذایی
4) ایمنی در آشپزخانه های صنعتی
5) نظافت در آشپزخانه (روزانه، هفتگی، دوره ای)
6) پوشش مناسب و نظافت فردی
7) بهره وری انرژی
8) پخت انواع غذاهای پرسنلی
9) مرینت و آماده سازی انواع کباب

مشاهده بیشتر
زبان: فارسی
48
دوره به صورت حضوری برگزار می گردد
6روز
پیشرفته
دارد

نظرات

متوسط امتیازات

0
بدون امتیاز 0 رای
تماس بگیرید
0 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “آشپز حرفه ای”
درباره مدرس
اساتید برتر دانشگاه های ایران
اساتید برتر دانشگاه های ایران
اساتید برتر دانشگاه های ایران

نمایش پروفایل