آشپز حرفه ای
دوره به صورت حضوری برگزار می گردد
بدون امتیاز
0 رای
دوره ی جامع آشپز حرفه ای
در عصر حاضر که شرکت ها و سازمان ها تمرکز بسیار بالایی بر نگهداشت پرسنل خود دارند، وعده های غذایی که در رستوران های این شرکت ها به پرسنل داده میشود از اهمیت بالایی برخوردار است . زیرا رضایت مندی پرسنل از توجه مدیریت کارآمد و لایق که نشان میدهد برای سلامتی و آرامش پرسنل خود ارزش قائل است در یک سو و جلوگیری از حدر رفت مواد غذایی ومنابع مالی از سوی دیگر دارای اولویت است. دوره ی حاضر با توجه به مشکلات عدیده در بخش رستوران های صنعتی از نظر کاهش و کنترل هزینه های جاری و ارتقاء کیفیت طبخ غذا، مزه، نحوه ی سرو و رضایت مندی مدیران و پرسنل تهیه و تنظیم گردیده است. برخی از سر فصل های مهم که در این دوره آموزش داده میشود به شرح زیر است. 48
تماس بگیرید